Selecteer een pagina

Training zenuwstelselregulatie

 Omdat je binnenwereld bepaalt, hoe je jezelf en je buitenwereld ervaart

De wereld om ons heen, en wijzelf staan in deze tijd vaker in de ‘aan’ stand dan goed voor ons is. Dat merken we aan de toename van stress, burn-out en de vele onverklaarbare lichamelijke klachten. Recente wetenschap heeft ontdekt, dat we hier veel meer invloed op uit kunnen oefenen dan we denken. De klachten zijn de symptomen, de oorzaak is te vinden in je zenuwstelsel. In de wetenschap heeft men ontdekt dat je zenuwstelsel door allerlei ervaringen en overprikkeling ontregeld kan raken. En er is ook ontdekt dat wij zelf in staat zijn ons zenuwstelsel weer in balans te brengen.

Heb jij ook het gevoel dat je continu ‘aan’ staat. Altijd maar druk, moeten, presteren, onrustig, piekeren en slecht slapen? Dan is de kans groot dat jouw zenuwstelsel uit balans is geraakt. Maar er is een weg terug naar meer innerlijke rust, ontspanning en balans. Hoe? Dat leer ik je in de training zenuwstelselregulatie.

Jij droomt hier toch ook van?

√ Rust in je hoofd, je lichaam, je leven

√ Je energiek voelen, zin hebben in de dag

√ Meer positiviteit en inspiratie

√ Meer invloed op je leven

√ Meer vrijheid en ruimte om te genieten

Je zenuwstelsel leren kennen, en reguleren

In deze training leer ik je in 4 sessies begrijpen hoe je zenuwstelsel precies werkt, hoe je die werking kan herkennen, voelen en reguleren. Je leert luisteren naar je binnenwereld en de belangrijke informatie die het je steeds weer geeft. Je leert oefeningen om langzaamaan je zenuwstelsel tot rust te brengen en ook om het veerkrachtiger te maken. Zodat je steeds meer gaat ervaren hoe het voelt om te leven met een zenuwstelsel dat moeiteloos en flexibel reageert op de dagelijkse, maar ook grotere uitdagingen van het leven, en altijd weer weet hoe je vanuit onrust en ‘aan’, weer thuis kan komen in innerlijke rust.

De 4 sessie, verdeeld over 9 weken, helpen je om stap voor stap vriendschap te sluiten met je zenuwstelsel. Elke sessie breidt je je kennis verder uit, en krijg je nieuwe oefeningen, zodat je in je lichaam kan leren ervaren wat in de theorie wordt uitgelegd. Het wordt een ontdekkingsreis, voor en door jezelf om zo je binnenwereld steeds beter te leren kennen, te begrijpen en bewust mee samen te werken.

Een training voor en door jezelf
Het woord zegt het al, het is een training, waarin we gaan leren èn doen (oefenen) in een groep van maximaal 20 personen. In deze training ga ik je leren wat zenuwstelselregulatie is en hoe je het zelf kan toepassen. Elke sessie krijg je van mij kennis en oefeningen aangereikt, die je thuis kan gaan toepassen. Het gaat om doen, in de praktijk brengen. Door de geleerde kennis ben je daarbij je eigen “therapeut”. We bespreken in de training niet onze individuele problematiek, maar buiten de trainingssessies om ben ik natuurlijk wel bereikbaar als je iets kwijt wilt, onrust of emoties ervaart of je extra hulp nodig hebt. 

Stel je voor….. meer innerlijke rust, meer ontspanning, meer energie, meer positiviteit, meer inspiratie en meer richting in je leven, waardoor je veel meer uit jezelf en uit je leven haalt. Dat wil jij toch ook?

Wat krijg je in deze 4 sessies:

  • 4 bijeenkomsten in onze studiio verdeeld over 9 weken
  • Op zaterdagochtend van 09.30 – 12.00 uur
  • Toegang tot mijn online academie, met kennis, oefeningen en inspiratie
  • dagelijks toelichting in de mail over het effect van de ademhalingsoefening van die dag
  • Ook tussen de sessies door de mogelijkheid tot het stellen van vragen, persoonlijk via mail of app.

De prijs voor deze training zenuwstelselregulatie is 195 euro.