Yoga and More weekend retreat

 Ontspannen en tot jezelf komen in een prachtige omgeving en relaxte sfeer 

 

NOG MAAR 1 PLEKJE VRIJ!!

Van 19 t/m 21 april 2024, organiseren we weer een heerlijke Yoga & More Weekend Retraite. We verblijven in een mooi, ruim vakantiehuis in een prachtige, rustige omgeving in Grandrieux, in La Douce France, op ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Maastricht. In het tweehonderd jaar oude, stijlvol gerenoveerde, vakantiehuis Casa Caminante beschikken we over een 2 persoonskamers (op indeling), een aparte yogaruimte, heerlijke leefruimtes en een schitterende tuin. De stilte, ruimte en prachtige natuur in deze omgeving nodigt uit om heerlijk tot rust te komen.

Dit weekend staat ontspannen en tot jezelf komen met yoga, meditatie, mindfulness, ontspanning, rust, stilte, gezelligheid en heerlijk eten centraal. Je wordt uitgenodigd eens stil te staan bij jezelf, en letterlijk en figuurlijk op adem te komen. Het dagelijkse programma met o.a. yogalessen, meditaties, mindfulness, zenuwstelselregulatie, stiltewandeling en gezonde voeding zullen je hierbij ondersteunen.

Verder is er alle ruimte voor jezelf, om lekker met een boek op de bank te liggen, te wandelen, bij te kletsen of te niksen. 

Deze weekendretraite  is ideaal voor iedereen die tijd en ruimte voor zichzelf wil maken en wil genieten van yoga, meditatie, mindfulness en lekker en gezond eten in een ontspannen omgeving. De locatie, de natuur en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke rust, balans en heerlijk op te laden.

Ga je met ons mee? 

Het weekend start op vrijdag 19 april om 12 uur en op zondagmiddag sluiten we rond 16 uur af. De prijs voor dit weekend is €495,00 inclusief 2 overnachtingen en alle maaltijden; ontbijt, lunch en diner plus alle tussendoortjes, drankjes, fruit, en alle aktiviteiten.

Je komt met eigen vervoer, en het is natuurlijk fijn als we carpool afspraken kunnen maken, zodat we samen kunnen rijden.
We hebben ruimte voor 10 deelnemers, dus als je interesse hebt, laat het ons snel weten!