Selecteer een pagina

Jij droomt hier toch ook van?

Z

Rust in je hoofd, je lichaam, je leven

Z

Je energiek voelen, zin hebben in de dag

Z

Meer positiviteit en inspiratie ervaren

Z

Meer invloed op hoe je omgaat met wat er op je pad komt

Z

Minder piekeren en meer genieten

Blijf je je dromen dromen, of wordt je wakker
en ga je je droomleven creรซren?

 

10 โ€“ dagen Mindful Morning

ย ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป๐˜, ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜.

Jouw ochtendroutine bepaalt hoe de rest van je dag verloopt. In de ochtend zet je de toon voor de rest van je dag. Begin je je dag gehaast en gestresst, ervaar je meer stress in je dag. Maar begin je je dag bewust positief, energiek, ontspannen en geinspireerd, dan zijn dit de gevoelens die je meeneemt in je dag. Je dag bewust en ontspannen beginnen helpt je, jezelf, de mensen om je heen en de situaties die op je pad voorbij komen bewuster te ervaren en keuzes te maken passend bij de koers die je aan het begin van je dag hebt bepaald.
Met mijn 10 daagse online Mindful Morning programma, help ik je in 10 dagen een nieuwe ochtendroutine te ontwikkelen. 10 dagen lang starten we de dag samen online met beweging, bewuste adem, meditatie en inspiratie. Gemakkelijk vanuit je eigen huis, met online begeleiding van mij, op je eigen gekozen tijdstip. En als de ochtend niks voor jouย is, kanย je de sessie natuurlijk ook op een voor jou geschikter tijdstip uitvoeren.ย 

Z

Meer energie

Z

Meer positiviteit

Z

Meer inspiratie

Z

Meer ontspanning

Z

Meer uit jezelf, je dag en je leven halen

Dat wil jij toch ook?

Wat krijg je in dit 10-daagse online programma?

\

Eenmalig tarief van 45 euro

\

Blijvend toegang tot de dagelijkse online sessies

\

10 x informatie en inspiratie

\

De mogelijkheid tot het persoonlijk stellen van vragen via app of mail

Wat anderen zeggen over Mindful Morning

 

Wat was het heerlijk om je Mindful Morning te doen.
Het was een heel mooi en fijn moment om zo de dag te beginnen. Je geeft het op zoโ€™n fijne en goede manier waardoor ik mij heel ontspannen en rustig voel. Je stem en je uitleg zijn warm en prettig.
Ik ga zeker dagelijks door, voel dankbaarheid na de meditatie.

Janny

Ik heb de Mindful Morning als heel bijzonder ervaren. De opbouw was precies goed en ik kon de tips heel goed toepassen. Wat ik het meest bijzonder vond is dat ik lichter, meer ontspannen werd door de ademhalingsoefeningen en dat mijn gezin dit ook opmerkte. Dit kwam precies op het moment dat je vertelde over wat voor invloed ons hart op onze hersenen heeft.ย Ik zou dit programma zeker aanbevelen aan iemand anders, en een volgende keer graag weer mee doen.

Evelien

Mijn ervaring is dat ik na de Mindful Morning veel meer bewuste keuzes maak Ik begin de dag veel bewuster en dat werkt door in de dag. Ik vond de themaโ€™s heel inspirerend. Ik ervaar meer rust, meer vergevingsgezind en ben vriendelijker voor mezelf. Ik doe een volgende keer graag weer mee.

Kelly

Veel gestelde vragen

Op welke manier vinden de online sessies plaats?

Je volgt de 10-daagse Mindful Morning vanaf je eigen plek, in een online leeromgeving, op je eigen tijdstip. Je krijgt per dag toegang tot de volgende sessie

Voor wie zijn de trainingen bestemd?

Voor iedereen die meer rust wil ervaren in hoofd, lichaam en leven. Het maakt niet uit welke ‘klachten’ of ongemak je op dit moment ervaart.

Heb ik ervaring nodig met yoga of meditatie?

Nee, dat hoeft niet. De uitleg is duidelijk en de oefeningen laagdrempelig.ย 

Wanneer start het 10-daagse Mindful Morning programma?

De online Mindful Morning kan je op elk gewenst moment starten. Je doet deze training individueel, vanaf je eigen plek, op je eigen moment, via de online leeromgeving van Mindful met Marjolein

Wat zijn de kosten voor het 10-daagse Mindful Morning programma?

Je betaalt 45 euro voor de 10 sessies. Nadat je de 10-daagse Mindful Morning helemaal hebt afgerond, blijf je voor dit bedrag toegang houden tot de 10 sessies.ย