10 – dagen Mindful Morning

 Zenuwstelselregulatie

Jouw ochtendroutine bepaalt hoe de rest van je dag verloopt. In de ochtend zet je de toon voor de rest van je dag. Begin je je dag gehaast en gestresst, ervaar je meer stress in je dag. Maar begin je je dag bewust positief, energiek, ontspannen en geinspireerd, dan zijn dit de gevoelens die je meeneemt in je dag. Je dag bewust en ontspannen beginnen helpt je, jezelf, de mensen om je heen en de situaties die op je pad voorbij komen bewuster te ervaren en keuzes te maken passend bij de koers die je aan het begin van je dag hebt bepaald.

Dit 10 daagse programma staat volledig in het teken van je zenuwstelsel. Want niet ons hoofd, maar ons zenuwstelsel bepaalt hoe we denken, hoe we ons voelen en hoe we omgaan met onszelf, de mensen om ons heen, en de situaties die op ons pad voorbij komen. Het is daarom heel belangrijk dat ons (autonome) zenuwstelsel in balans is. In deze 10-daagse Mindful Morning leer je je zenuwstelsel beter kennen, de staat waarin het zich bevindt herkennen, en hoe je zelf je zenuwstelsel meer in balans kunt brengen.

10 dagen lang starten we de dag samen online met beweging, bewuste adem, meditatie en inspiratie. Gemakkelijk vanuit je eigen huis, met online begeleiding van mij, op je eigen gekozen tijdstip. En als de ochtend niks voor jou is, kan je de sessie natuurlijk ook op een voor jou geschikter tijdstip uitvoeren. 

Dat wil jij toch ook?

Z

Meer energie

Z

Meer positiviteit

Z

Meer inspiratie

Z

Meer ontspanning

Z

Meer uit jezelf, je dag en je leven halen

Wat krijg je in dit 10-daagse online programma?

\

Eenmalig tarief van 55 euro

\

Blijvend toegang tot de dagelijkse online sessies

\

10 dagen informatie en inspiratie

\

De mogelijkheid tot het persoonlijk stellen van vragen via app of mail

Wat anderen zeggen over dit programma

 

Wat was het heerlijk om je Mindful Morning te doen.
Het was een heel mooi en fijn moment om zo de dag te beginnen. Je geeft het op zo’n fijne en goede manier waardoor ik mij heel ontspannen en rustig voel. Je stem en je uitleg zijn warm en prettig.
Ik ga zeker dagelijks door, voel dankbaarheid na de meditatie.

Janny

Ik heb de Mindful Morning als heel bijzonder ervaren. De opbouw was precies goed en ik kon de tips heel goed toepassen. Wat ik het meest bijzonder vond is dat ik lichter, meer ontspannen werd door de ademhalingsoefeningen en dat mijn gezin dit ook opmerkte. Dit kwam precies op het moment dat je vertelde over wat voor invloed ons hart op onze hersenen heeft. Ik zou dit programma zeker aanbevelen aan iemand anders, en een volgende keer graag weer mee doen.

Evelien

Mijn ervaring is dat ik na de Mindful Morning veel meer bewuste keuzes maak Ik begin de dag veel bewuster en dat werkt door in de dag. Ik vond de thema’s heel inspirerend. Ik ervaar meer rust, meer vergevingsgezind en ben vriendelijker voor mezelf. Ik doe een volgende keer graag weer mee.

Kelly