Gratis online training
“In 7 dagen meer mindful”

In deze 7 daagse minitraining deel ik een kort maar krachtig mindfulnessprogramma met je om je kennis te laten maken met mindfulness en te ervaren wat een mindfulness levenshouding voor jou kan betekenen. Mindfulness leert je meer met aandacht leven en op een meer helpende manier omgaan met jezelf, de mensen om je heen en situaties die op je pad voorbij komen. Misschien ervaar je onrust, of stress, lichamelijke klachten, somberheid, angst of paniek. Wat het ook is wat je ervaart, je wilt het waarschijnlijk anders, en mindfulness leert je de kennis en vaardigheden hiervoor.

Je hebt voor deze training niet veel meer nodig dan een comfortabele plek waar je rustig en ongestoord kan zitten, je telefoon of laptop waarop je de geluidsbestandjes kan luisteren die ik je toestuur, en eventueel een koptelefoon. Je kan de oefeningen zittend doen, op een kussen of een stoel, of liggend, een speciale positie is niet nodig. Het gaat er om dat je je gemakkelijk en comfortabel voelt in de houding en op de plek die je hebt gekozen.

Je doet de training individueel aan de hand van dagelijkse meditaties die je in deze online academie krijgt.  Natuurlijk ben je vrij je eigen tempo te bepalen, maar dagelijkse oefening helpt je om de mindfulnessvaardigheden eigen te maken en ook in je dagelijks leven te kunnen toepassen.